Hoe kun je Cursus Php gebruiken

Published Nov 18, 20
5 min read

Wat is Wat Is DevopsEduvision

Loolaan 554 7315AG Apeldoorn
0880 444 222
Eduvision

In deze door instructeurs geleide training leren deelnemers de kerncomponenten van het Hadoop ecosysteem en hoe deze technologieën kunnen worden gebruikt om grootschalige problemen op te lossen. Door deze basis te leren, zullen deelnemers ook hun vermogen verbeteren om te communiceren met de ontwikkelaars en implementeerders van deze systemen, evenals met de datawetenschappers en analisten die bij veel IT-projecten betrokken zijn. cramers v.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers de managementtools en -praktijken die Ambari biedt om met succes Hadoop clusters te beheren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Zet een live Big Data cluster op met Ambari- Pas de geavanceerde functies en functionaliteiten van Ambari toe op verschillende gebruikssituaties- Voeg indien nodig naadloos knooppunten toe en verwijder deze- Verbeter de prestaties van een Hadoop cluster door afstemmen en tweakenPubliek- DevOps- Systeembeheerders- DBA- Hadoop testprofessionalsFormaat van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen 21 hours Overview Hadoop is het meest populaire framework voor Big Data-verwerking .

Deze cursus gaat in op gegevensbeheer in HDFS, geavanceerde Pig, Hive en HBase. Deze geavanceerde programmeertechnieken zullen voordelig zijn voor ervaren Hadoop ontwikkelaars - xampp installeren. Publiek : ontwikkelaarsDuur: drie dagenFormaat: hoorcolleges (50%) en hands-on labs (50%). 28 hours Overview Apache Hadoop is het populairste framework voor het verwerken van Big Data op clusters van servers.

opleiding Cursus Navision volgen bij Eduvision

21 hours Overview Apache Hadoop is het meest populaire raamwerk voor het verwerken van Big Data Hadoop biedt een uitgebreide en diepgaande analysemogelijkheid en maakt een doorbraak naar de traditionele BI-analysewereld Deze cursus introduceert een analist voor de kerncomponenten van het Hadoop ecosysteem en zijn analyses Publiek Bedrijfsanalisten Looptijd drie dagen Formaat Hoorcolleges en practica .

In deze drie (eventueel vier) dagen cursus, zullen de deelnemers leren over de zakelijke voordelen en use cases voor Hadoop en zijn ecosysteem, hoe cluster inzet en groei plannen, hoe te installeren, onderhouden, monitor, problemen oplossen en optimaliseren van Hadoop . Ze zullen ook oefenen met het bulksgewijs laden van gegevens, vertrouwd Hadoop met verschillende Hadoop distributies en oefenen met het installeren en beheren van Hadoop ecosysteemtools.

Het lab was erg behulpzaam en goed georganiseerd ”- Andrew Nguyen, hoofdintegratie DW Engineer, Microsoft Online AdvertisingPubliekHadoop beheerdersFormaatLezingen en hands-on labs, bij benadering evenwicht 60% lezingen, 40% labs. 21 hours Overview De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgevingDoel van de cursus:Kennis verkrijgen over Hadoop clusterbeheer 14 hours Overview Datameer is een business intelligence en analytics-platform gebouwd op Hadoop Het stelt eindgebruikers in staat om op grote schaal gemakkelijk toegang te krijgen tot grootschalige, gestructureerde, semigestructureerde en ongestructureerde gegevens, deze te verkennen en te correleren Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Datameer te gebruiken om de steile leercurve van Hadoop te overwinnen terwijl ze de opstelling en analyse van een reeks big data-bronnen doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, ontwikkel en exploreer interactief een datameer voor bedrijven Toegang tot datawarehouses voor business intelligence, transactiedatabases en andere analytische winkels Gebruik een spreadsheetgebruikersinterface om endtoend gegevensverwerkingspijplijnen te ontwerpen Toegang tot vooraf gebouwde functies om complexe gegevensrelaties te verkennen Gebruik draganddrop-wizards om gegevens te visualiseren en dashboards te maken Gebruik tabellen, grafieken, grafieken en kaarten om queryresultaten te analyseren Publiek Data-analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

een training van Gestructureerde Data

Big data analytics johan quistslideshare.netHow do you check the quality of your regression model in Python? by Tirthajyoti Sarkar Towards Data Sciencetowardsdatascience.com


De gezondheidsindustrie heeft enorme hoeveelheden complexe heterogene medische en klinische gegevens. Het toepassen van big data-analyses op gezondheidsgegevens biedt een enorm potentieel voor het verkrijgen van inzichten voor het verbeteren van de gezondheidszorg. De enorme omvang van deze datasets vormt echter grote uitdagingen bij analyses en praktische toepassingen in een klinische omgeving.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Installeer en configureer big data-analysehulpmiddelen zoals Hadoop MapReduce en Spark- Begrijp de kenmerken van medische gegevens- Pas big data-technieken toe om met medische gegevens om te gaan- Bestudeer big data-systemen en algoritmen in het kader van gezondheidstoepassingenPubliek- ontwikkelaars- Data ScientistsIndeling van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.

21 hours Overview Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars, architecten, datawetenschappers of elk profiel dat intensieve of regelmatige toegang tot gegevens vereist. De belangrijkste focus van de cursus ligt op gegevensmanipulatie en transformatie. Onder de tools in het Hadoop ecosysteem omvat deze cursus het gebruik van Pig en Hive beide veel worden gebruikt voor gegevenstransformatie en -manipulatie.

een training van Lineaire Regressie Analyse

De cursus is volledig praktisch en wordt onderbroken door presentaties van de theoretische aspecten. 35 hours Overview Publiek:De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgevingGo al:Diepe kennis van Hadoop clusterbeheer. 14 hours Overview Tigon is een opensource, realtime, lowlatency, highthroughput, native YARN, stream processing framework dat bovenop HDFS en HBase voor persistentie zit Tigon-applicaties richten zich op use-cases zoals detectie en analyse van netwerkintrus- sies, marktanalyses van sociale media, locatieanalyses en realtime aanbevelingen aan gebruikers Deze instructieve, live training introduceert Tigon's benadering van het mengen van realtime en batchverwerking terwijl het deelnemers door de creatie van een voorbeeldtoepassing leidt Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak krachtige, stroomverwerkingsprogramma's voor het verwerken van grote hoeveelheden gegevens Processtroombronnen zoals Twitter en Webserver Logs Gebruik Tigon voor snel samenvoegen, filteren en aggregeren van streams Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

€ 339,00 € 410,19 Incl. BTW Duur: Taal: Online toegang: In deze maakt u op een uitgebreide manier kennis met Hadoop clusters. Zo komt het ontwerpen van Hadoop clusters aan bod alsook Hadoop in de cloud aan bod. Vervolgens gaat de cursus verder met het deployen en beveiligen van Hadoop clusters.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn EC2, AWS, EMR job, Hive daemons, Install Hadoop, NameNode failure, DataNode, YARN, HDFS, event management, JogHistoryServer logs, performance tuning en nog veel meer. Na het volgen van deze training heeft u uitgebreide kennis verkregen op het gebied van Hadoop clusters. xampp installeren. Basiskennis van cloud computing, big data en databases is een pré.

Navigation

Home

Latest Posts

Haarverlies tegengaan

Published Mar 12, 21
3 min read

Princess Huishoudelijke Apparatuur

Published Mar 10, 21
11 min read